МИЛАНО

LHD
с мивка1003835
с огледало1005013

Без мивка, с плавно прибиране на чекмеджетата и вратата.
С огледало и плавно прибиране на вратата, без осветление.
Мивка Fuori Box Semincasso-Италия.
Осветление “LineaLight – Италия” хром.

Фирма ДЕЙЗИ 13® е специализирана в производството на мебели за баня.

„ДЕЙЗИ-13”ООД Русе ,България е специализирана в производството на мебели за баня.

 Фирмата представя на българския пазар едно непознато до този момент изделие –мебели за баня от полистирол/вид пластмаса/. Екипът и залага на новото, нестандартното и практичното, и успява да спечели българския потребител . „ДЕЙЗИ-13” измисли и усъвършенства през годините технологията на производство на мебели за баня от полистирол съвместно с хората от своя екип. 

Материалът, от който са изработени мебелите e вид пластмаса.Това дава възможност те да бъдат пряко мокрени, без да се променя тяхното качество и форма,за което фирмата дава три годишна писмена гаранция. Изделията са покрити с двукомпонентни лакове на водна основа,отговарящи на новите изисквания на Европейския съюз за екологично чисто производство.Фирмата предлага на своите клиенти богато разнообразие от цветове.

 „ДЕЙЗИ-13” произвежда над 45 модела стандартни мебели по каталог.Постоянно се разработват нови модели мебели и се търсят нови технологии за производството им.  Фирмата има регистрирани и запазени географски марки и промишлен дизайн на стандартните мебели за вътрешния пазар и запазен фирмен знак за европейския пазар. 

През периода от май 2005г до момента „ДЕЙЗИ-13” прави сериозни инвестиции за закупуване, ремонтиране и модернизиране на собствена производствена сграда от 4500кв.м,както и за машини и оборудване. Въвежда нови системи за управление и следене на производството и качеството на крайния продукт. Желанието на фирмата е да повиши качеството на труда, предоставяки на своите служители модерни и технологични условия на работа и да стъпи със самочувствие на европейския пазар. 

Екипът на фирмата се състои основно от млади ,амбициозни и мислещи хора. Успехът на Дейзи 13 се дължи на това,че винаги се стреми да предложи богато разнообразие от цветове и нови дизайни на изделията си, с които да удовлетвори нуждите и предпочитанията и на най-претенциозните си клиенти.

 13 годишния опит и пазарната позиция на Дейзи 13 ООД я правят един от най-предпочитаните партньори за много от водещите фирми в България работещи в областта на търговията и обзавеждането за баня.

© 2021 Мебели за баня – Дейзи 13, DAISY 13

Още предложения

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!