За нас "Дейзи13"

Мебели "Дейзи13"

 През вековете, банята е преминала през много бърза еволюция. Днес, тя е не просто място за лична хигиена, а зона за релакс и отмора. Формулата за създаването на съвременната баня е комбинация от естетически усет, функционалност и практичност-определящи фактори за едно пространство на хармония и мир. Нестандартните форми, разнообразните елементи и комбинацията между различните материали и цветове на мебели за баня ДЕЙЗИ 13®, могат да превърнат вашата баня в единствена и уникална.

Daisy032wood

Нестандартните форми

Ние даваме възможност на своите клиенти да осъществят индивидуалните си проекти и идеи. Всеки нестандартен шкаф е единствен и отразява атмосферата , в която те биха се чувствали най-добре.

Разнообразните елементи

Фирмата разполага с голям асортимент от аксесоари, необходими за изработването на мебелите за баня,като обков, мивки, осветления, огледала и др. Водещи при техния подбор са качеството и оригиналният им дизайн.

Различните материали и цветове

Материалът, от които се изработват мебели за баня ДЕЙЗИ 13 е ПВЦ (PVC) . Това спестява на клиентите притеснението те да бъдат пряко мокрени с вода.

 Мебелите за баня ДЕЙЗИ 13 ® са напълно водоустойчиви.
Изработват се в богата гама от цветове и дървесни декори
Мебели за баня ДЕЙЗИ 13® ще освежат вашата баня и ще ви дадат възможност да моделирате пространството и по ваш собствен вкус.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!